Testat - Hackamore på Sanni

Finaste lilla gumman fick först gå lite grann i våran egna paddock som är på var gård , lite dressyr . Skulle ju känna hur hon var på hackamoret . Hon rids egentligen på en en rak stång . Ett vanligt rakt bett alltså . Tycker hon har funkat bäst på det än sålänge . Då har vi provat -tredelat vanligt träns bett , Pessoa bett , ett apple mouth bett och ett hackamore- 
 
Efter att vi ridit lite i paddocken (för att mamma skulle filma lite) så red vi en mysritt . Vi red ut !
Ååh , vad kul det var . Det fanns även skogshinder , granar , träd och sånt som hade ramlat ner så det kunde vi hoppa över . Det var ändå rätt bra underlag så det var ingen fara att hoppa lite små hinder :)
Dom låg runt 40 - 60 cm . Hon tyckte det var så kul hon också . Bebis <3 
Sedan skrittade vi bara av och red hem , tog av henne grejerma , borstade och släppte sedan ut henne så hon fick käka lite hö ! 
 
DET KOMMER UPP EN FILM HÄR FRÅN VFM NÄR JAG RIDER HENNE I PADDOCKEN LITEGRANN 
(vet dock inte riktigt när den kommer upp , håller på att laddas nu :)
 
Utvärdering : Hon var väldigt fin . Det var hon verkligen . Dock så blir nästan alla hästar man rider med hack lite ''framtung'' och går gärna lågt med huvudet . Både bra och dåligt . 
Och det blev hon lite grann , men däremot när man rider henne med valigt tränsbett är det lätt att hon gör lite lufthopp, blir lite studsig och allmänt pigg . Så ja , alltså vet inte men hon verkar iallafall trivas bra med det . Jag har ju inte hunnit med att hoppa henne på det men det ska vi absolut testa ! :)
 
 
// Beckis 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback